Близько 2,5 тисячі біженців з України прибуло у Тюбінген

Зараз в окрузі Тюбінген зареєстровано близько 2450 біженців з України. Окрім цього є люди, які не реєструються в органах влади, тому що вони тут лише тимчасово і живуть, наприклад, у знайомих. Про це повідомляє прес-служба окружного управління Тюбінгена.
Оскільки ще до липня Тюбінген прийняв більше українських біженців, ніж мав би, враховуючи його чисельність, зараз вже немає надходження із початкових центрів прийому. Однак люди все ще продовжують прибувати.
Найбільший потік був у березні (338 біженців) і травні (324 біженців). У квітні та червні їх було менше приблизно на 100 осіб.
Найбільше прибуло жінок із дітьми, але також багато людей похилого віку, – повідомляють у райвідділі. Найчастіше тут шукають притулок цілі родини. За оцінками райвідділу, від чверті до третини біженців – діти шкільного віку. Також, є біженці, які самі не мають українського громадянства, але проживали там, наприклад, як студенти. Серед яких є й юнаки.
Через те, що зараз вже прибуває менше біженців, Kreissporthalle у Тюбінгені буде закрито як центр прибуття 1 вересня.
Про цифри.
З 2500 біженців, які зареєстровані у Тюбінгені у колишньому готелі Convita у Роттенбурзі та Pilgrims’ Hostel у Фромменхаузені зараз проживає 150 осіб, 1300 біженців, на даний момент, зареєстровано та розміщено у 250 квартирах містах, та близько 1000 осіб проживає приватно.

tun22072003

www.tuenews.de

In der Kreissporthalle in Tübingen werden Geflüchtete aus der Ukraine kurzfristig untergebracht. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html