Поради щодо пасток повсякденного життя

Від відкриття банківського рахунку до послуг слюсарів: Центр порад для споживачів узагальнив інформацію для біженців про дванадцять сфер життя кількома мовами. Подробиці некомерційна організація опублікувала на сайті своєї федеральної асоціації. Окрім статей англійською, арабською, турецькою та фарсі, представлені також деякі переклади українською та російською мовами. На вебсайті зазначається, що ця інформація допоможе вам зорієнтуватися в повсякденному житті в Німеччині.
Зокрема, це стосується відкриття банківського рахунку, оформлення страховки та надання консультацій перед підписанням контрактів на мобільний зв’язок. На сайті також пояснюється, на що звернути увагу при укладанні договору оренди квартири, як розпізнати надійні інтернет-магазини та як безпечно користуватися Інтернетом за допомогою смартфона. Обговорюються, наприклад, наслідки німецького закону про авторське право під час перегляду фільмів в Інтернеті, а також питання про те, як реагувати на вимоги колекторської агенції.
Інші теми включають маркування на упаковках харчових продуктів, поради щодо енергозаощадження, комунікацію зі слюсарями та інформацію про купівлю дієтичних добавок.
www.verbraucherzentrale.de/fluechtlingshilfe/mehrsprachige-infos-fuer-fluechtlinge
tun22080801
www.tuenews.de

Die Verbraucherzentrale bietet Bröschüren zu unterschiedlichen Themen in vielen Sprachen an. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mislina Kiymaz.

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html