Електронні книги українською: Пропозиції бібліотек міста для біженців

У міських бібліотеках регіону діють спеціальні безплатні пропозиції для біженців з України. Щоби скористатися пропозиціями, вам потрібен бібліотечний квиток. Його можна отримати на сайті бібліотеки. Крім того, у всіх бібліотеках можна безплатно користуватися інтернетом.
Публічна міська бібліотека Ройтлінгена пропонує можливість взяти українські електронні книги на 3 тижні на сайті: bw.overdrive.com. Ви можете їх читати на звичному для вас гаджеті: на своєму смартфоні, планшеті тощо. Інформація про пропозиції бібліотек також доступна українською мовою. Бібліотечний квиток є безплатним упродовж шести місяців для біженців, але для цього вам знадобиться паспорт для підтвердження реєстрації. Бібліотека також пропонує дитячі книжки, медіа та аудіоформати українською мовою. Також доступні безплатні дитячі книжки українських видавництв та аудіокниги українською мовою. Крім того, є багато навчальних матеріалів для української дітвори. Добірку покликань можна знайти тут:
https://www2.stadtbibliothek-reutlingen.de/hauptstelle/kinderbibliothek/veranstaltungen/copy24_of_lesespass-beim-ruesseltier
До того ж у Публічній бібліотеці міста Ройтлінген (Spendhausstraße 2), 8 вересня запланований Німецько-український читацький клуб. Він буде тривати одну годину: з 17:00 до 18:00. Міська бібліотека Тюбінгена (Nonnengasse 19, 72070 Tübingen) також пропонує безплатні бібліотечні картки для біженців. Бібліотека планує придбати книги українською мовою. Крім того, у бібліотеці Тюбінгена є безліч книг багатьма мовами, у тому числі книги англійською. На сайті доступний безплатний навчальний буклет, який допоможе українцям вивчити основи німецької мови:
https://www.buchstabe.com/wissen/deutsch-lernen-als-ukrainischer-fluechtling.
На сайті адміністрації міста Тюбінгена, також розповідається про міську публічну бібліотеку в Дахау, яка зібрала джерела для українських дитячих книжок. Більше інформації можна знайти на сайті міської бібліотеки Тюбінгена:
www.tuebingen.de/stadtbuecherei
Зокрема, Публічна бібліотека Роттенбурга (Königstraße 2) пропонує двомісячну пробну підписку за 4 євро. Якщо у вас є бібліотечний квиток, ви можете безплатно читати електронні книги українською мовою на сайті bw.overdrive.com. На сайті також доступна енциклопедія Брокгауза українською мовою та колекції покликань на електронні книги, аудіо та фільми для дітей українською мовою. На сайті публічної бібліотеки Роттенбурга є також безліч іншої корисної інформації та покликань для біженців з України. Але візьміть до уваги, що міська бібліотека Роттенбурга буде зачинена на технічне обслуговування до 27 серпня:
https://www.stadtbibliothek-rottenburg.de/die-situation-in-der-ukraine.129619.htm

tun22082401

www.tuenews.de

E-Books und E-Reader im Trend. Foto: tünews INTERNATIONAL/ Theresa Melnyk.

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html