Як працює семестровий квиток Naldo

Для студентів діє спеціальний семестровий квиток на проїзд у громадському транспорті. Про це йдеться на сайті транспортної асоціації Naldo. Семестровий квиток коштує 114,10 євро за один семестр і дійсний на всі автобуси та потяги у межах транспортній асоціації Naldo. Територія включає райони Тюбінген, Ройтлінген, Цоллернальбкрайс і Зігмарінген.
Квиток дійсний упродовж семестру. Студенти можуть придбати семестровий квиток безпосередньо на вебсайті https://www.naldo.de/
Семестрові квитки також доступні в точках продажу квитків місцевого громадського транспорту в Тюбінгені та Ройтлінгені, в Omnibus Groß та SWEG (раніше HZL) у Роттенбурзі, а також у точках Deutsche Bahn.
Купуючи семестровий квиток необхідно пред’явити дійсне студентське посвідчення, на якому надрукований поточний семестр і логотип Naldo. Семестровий квиток дійсний лише з діючим студентським посвідченням. Якщо університет не надає студентські квитки, як альтернатива, приймається довідка про зарахування разом із посвідченням особи з фотографією.
Після покупки, семестровий квиток необхідно повністю заповнити та підписати. Семестровий квиток дійсний виключно для його власника. У разі втрати, безплатна заміна можлива тільки для квитків придбаних онлайн. Квиток недійсний на автобусні лінії X82/826/828 між Деттенхаузеном та аеропортом Ляйнфельден/Штутгарт.
Якщо ви живете за межами району Naldo, наприклад, у сусідньому регіоні, ви можете купити квиток із пересадкою до семестрового. Наприклад, для Штутгартської транспортної асоціації VVS це коштує 307 євро за семестр. Це також може бути цікаво для інтернів.
Мапу всієї мережі Naldo можна переглянути тут:
https://www.naldo.de/fileadmin/media/fahrplan/2022-naldo-regionnetzplan.pdf
Докладніше про семестровий квиток за покликаннями:
https://www.naldo.de/tickets/semesterticket/
https://www.my-stuwe.de/beratung-soziales/semesterticket/

tun22092601

www.tuenews.de

Bahnschienen. Der Weg einer Reise. Foto: tünews INTERNATIONAL/ Theresa Melnyk.

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html