Безоплатний громадський транспорт зі студентським посвідченням

Маючи дійсний студентський квиток, у певний час студенти можуть безоплатно користуватися автобусами та потягами на всій території транспортної мережі Naldo за так званим «Freizeitregelung» (правилом дозвілля), не купуючи семестровий квиток. Ця пропозиція діє впродовж семестру з понеділка по п’ятницю після 19:00, у суботу, неділю, а також у святкові дні в Баден-Вюртемберзі та впродовж усього дня 24 і 31 грудня до закінчення роботи транспорту. Пропозиція стосується районів Тюбінген, Ройтлінген, Зігмарінген і Цоллернальбкрайс. Цю інформацію можна знайти на вебсайті Naldo.
Обов’язковою умовою є наявність на студентському посвідченні логотипа Naldo. Це стосується Тюбінгенського університету, університетів Ройтлінгена, Альбштадт-Зігмарінгена, Університету лісництва в Роттенбурзі, Протестантського університету прикладних наук Людвігсбурга (Campus Reutlingen), Університету церковної музики в Тюбінгені та в Роттенбурзі. У Тюбінгені діє перехідне положення, доки всі студентські квитки не отримають відбиток naldo: тут студентське посвідчення з відбитком поточного семестру разом із сертифікатом Тюбінгенського університету потрібно мати при собі під час користування громадським транспортом.
Пропозиція не поширюється на автобусні лінії X82/826/828 від Деттенхаузена, оскільки діють ті ж правила, що і для семестрового квитка.
Додаткова інформація:
https://www.naldo.de/fileadmin/media/fahrplan/2022-naldo-Regionalnetzplan.pdf
https://www.naldo.de/tickets/studierende/studierendenausweis-naldo-ticket-1/

tun22092602

www.tuenews.de

Der Öffentliche Personen- und Nahverkehr in Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html