Насильство над жінками: Асоціація пропонує допомогу

«Жінки допомагають жінкам» допомагають жінкам, які зазнали фізичного, психологічного, соціального, економічного та сексуального насильства або відчувають загрозу. Тюбінгенська асоціація пропонує безоплатні та анонімні консультації та підтримку. Асоціація також керує автономним жіночим притулком, який пропонує жінкам та їхнім дітям захист, наприклад, від насильницьких партнерів. Інформація також доступна українською мовою на сайті:
https://www.frauen-helfen-frauen-tuebingen.de/ukrayinskii
Співробітники «Жінки допомагають жінкам» надають консультації особисто, телефоном та онлайн. Наприклад, постраждалі жінки можуть записатися на зустріч у Frauen*ProjekteZentrum за адресою Weberstraße 8 у Тюбінгені. Проте зустрічі можливі й в інших місцях. Співробітники володіють німецькою, англійською та французькою мовами; для інших мов асоціація може організувати перекладача. Якщо перший контакт неможливий німецькою, англійською чи французькою, ті, хто шукає допомоги, повинні надіслати електронний лист із зазначенням потрібної мови та контактною інформацією.
Frauen helfen Frauen – це некомерційна асоціація, яка була заснована в 1980 році та є спонсором Автономного жіночого притулку в Тюбінгені. Він також пропонує консультаційний центр для жертв домашнього насильства, онлайн-консультації та центр приймання для жінок, які зазнали сексуального насильства.
Організація працює за стандартами Центрального інформаційного центру автономних жіночих притулків (ZIF) і Федеральної асоціації жіночих консультацій і екстрених викликів (bff).

tun22111401

www.tuenews.de

Neckarbrücke mit Bepflanzung. tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elysian.

001640

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html