Найважливіші номери для екстрених ситуацій

У Німеччині є різні номери екстрених служб, які завжди працюють скрізь, незалежно від того, в якому місті ви перебуваєте. Дуже детальний огляд можна знайти на вебсайті Міністерства внутрішніх справ землі Баден-Вюртемберг. https://im.baden-wuerttemberg.de/de/sicherheit/wichtige-rufnummern-fuer-den-notfall/
112: за цим номером (без префіксу) ви можете зв’язатися зі рятувальною службою та пожежною частиною у разі невідкладної медичної допомоги, нещасних випадків або пожеж. 112 також є номером екстреної допомоги в інших країнах Європи.
110: в екстрених випадках ви можете зв’язатися з поліцією за цим номером. Він дійсний незалежно від того, телефонуєте ви з мобільного чи стаціонарного. Однак він зарезервований для надзвичайних ситуацій. Наприклад, якщо ви хочете повідомити про крадіжку вашого велосипеда, ви повинні зателефонувати до найближчого відділення поліції. Номер можна знайти в інтернеті або в телефонній книзі.
116117: за цим номером можна цілодобово зв’язатися з черговою медичною допомогою. Це особливо важливо, коли кабінети лікарів закриті: тобто вночі чи у вихідні. Центр управління завжди є точкою контакту, коли хвороба не загрожує життю, але пацієнт не може чекати, поки кабінети лікаря знову відкриються. Персонал надає інформацію про те, з ким найкраще зв’язатися, попереджає лікаря, щоб у разі потреби прийшов додому, або надає інформацію про те, де знаходиться наступна чергова практика. За номером 116117 також можна записатися на прийом до лікаря чи психотерапевта.

tun22120502

www.tuenews.de

Polizei, Feuerwehr und andere Hilfs- und Rettungsdienste sind über die Notfallnummern erreichbar. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001803

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html