Trace the Face: Пошук зниклих безвісти

Буває так, що під час втечі з зон збройних конфліктів чи стихійних лих, родичі та близькі втрачають зв’язок один з одним. Люди часто шукають в інтернеті батьків, дітей, братів, сестер та інших родичів. «Trace the Face» – це безоплатна міжнародна служба розшуку зниклих безвісти, якою керує Червоний Хрест і Червоний Півмісяць.
На онлайн-платформі шукачі віком від 15 років можуть опублікувати свою фотографію та вказати, кого вони шукають. Вся особиста інформація зберігається в таємниці. Фотографії людей молодших 15 років не публікуються для їх безпеки. Але вони також можуть шукати зниклих безвісти.
Окрім розміщення фотографій на сайті, служба щомісяця випускає та тиражує новий постер з 16 фотографіями людей, які розшукують своїх близьких. Ці постери направляються до розшукових служб Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Постери розміщуються в таких місцях, де їх зможуть побачити якомога більше мігрантів.
Детальна інформація німецькою мовою:
https://www.drk-suchdienst.de/fileadmin/user_upload/02_wie-wir-helfen/suchen/internationale_suche/trace_the_face/DRK-2020-Trace_the_face-Hinweisblatt_adresszusatz.pdf
Англійською та російською мовами:
https://www.drk-suchdienst.de/wie-wir-helfen/suchen/internationale-suche/trace-the-face/#c55267
Арабською, французькою та іспанською мовами:
https://familylinks.icrc.org/ttf-europe

tun23012503

www.tuenews.de

Kriegsgebiet in der Ukraine. Foto: tünews INTERNATIONAL / Yana Rudenko.

001888

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html