Вивчення мови в тандемі для студентів

Університет Тюбінгена пропонує всім студентам, які цікавляться вивченням мов, прийняти участь у проєкті «Sprachentandem». Цей проєкт дає можливість познайомитися з носіями мови та не лише покращити свої мовні навички, але й дізнатися більше про іншу культуру. Наприклад, німецький студент, який хоче вдосконалити свою іспанську мову, може зустрітися з іспанським студентом, який вивчає німецьку мову в Тюбінгені. Загалом, це працює для будь-якої мови, для якої є тандемні партнери. Проєкт організований кафедрою «Німецька мова як іноземна та міжкультурні програми».
Іноземні студенти, які шукають партнера у вивченні мови, найчастіше володіють китайською, корейською, турецькою, перською та арабською мовами. Серед німців найбільший попит на вивчення французької, іспанської, шведської та норвезької мов. Але є і незвичайні комбінації, як-от запит румуномовного студента на пошук іспаномовного партнера.
Щоб знайти партнера, студентам потрібно подати онлайн заявку. На основі наданої інформації, студенту підбирають відповідного партнера. Коли знайдеться партнер, студент отримає листа електронною поштою з його контактною інформацією. Після чого, партнери самостійно домовляються де, коли та як часто проходитимуть їхні зустрічі.
Перед заповненням заявки для пошуку партнера, у разі необхідності, студенти можуть отримати консультацію звернувшись за електронною адресою:

info@daf.uni-tuebingen.de
Актуальний огляд усіх мов, детальну інформацію та форму заявки для пошуку партнера можна знайти за покликанням:
https://uni-tuebingen.de/international/sprachen-lernen/international-zuhause/sprachentandem/

tun23030301

www.tuenews.de

Neuigkeiten verbreiten sich heutzutage besonders schnell im Internet – aber auch von Mund zu Mund. Foto: tünews INTERNATIONAL / Kerstin Markl.

000179

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html