Допомога на шляху до самозайнятості

Багато мігрантів розглядають можливість відкриття власного бізнесу в Німеччині. Федеральне агентство зайнятості та мережа IQ пропонують безоплатні консультації, підтримку та допомогу в перших кроках до самозайнятості.
Найважливішою передумовою для самозайнятості в Німеччині є дозвіл на проживання (якщо особа не є громадянином країни ЄС, Європейської економічної зони або Швейцарії). Ще одна вимога – добре знання німецької мови – як усної, так і письмової. Також потрібні бізнес-план, детальне фінансове планування та фінансові резерви. Потенційні засновники також повинні мати необхідну професійну кваліфікацію та необхідні акредитації чи дозволи.
Отримати додаткову інформацію та запланувати консультацію з Федеральним агентством зайнятості можна за покликанням:
https://www.arbeitsagentur.de/fuer-menschen-aus-dem-ausland/auslaendische-fachkraefte/existenzgruendung-in-deutschland
Мережа IQ також пропонує безоплатні консультації та підтримку людям з-за кордону, які хочуть стати самозайнятими. Мережа IQ фінансується Федеральним міністерством праці та соціальних справ у рамках програми «Інтеграція через кваліфікацію (IQ)» для підтримки потенційних засновників бізнесу з країн, що не входять до ЄС. Додаткова інформація та запис на консультацію доступні за покликанням:
https://www.wir-gruenden-in-deutschland.de/ua/

tun23030808

www.tuenews.de

Die Agentur für Arbeit in Reutlingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001329

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html