Субсидія на високі витрати на опалення

Витрати на опалення у 2022 році зросли вдвічі порівняно з 2021 роком? Тоді приватним домогосподарствам варто звернутися за фінансовою допомогою. Державні субсидії на опалення застосовуються до нетрадиційних джерел енергії, таких як пічне паливо, зріджений газ, деревні пелети, деревні брикети, вугілля та інші. Вони не поширюються на централізоване опалення або газ. Максимальна сума допомоги — 2000 євро на домогосподарство. Заявку на отримання допомоги можна подати онлайн до 20 жовтня тут: https://driveport.de/brennstoffhilfe-rechner/. Необхідні бланки для подання заяв у паперовому вигляді можна замовити за телефоном гарячої лінії 0711 / 12 61 600.

Інформацію про необхідні докази для подання заявки та відповіді на поширені запитання можна знайти на сайті Міністерства охорони навколишнього середовища Баден-Вюртембергу:

https://um.baden-wuerttemberg.de/de/energie/versorgungssicherheit/energieversorgung-in-deutschland/haertefallfonds-fuer-privathaushalte/faq-zu-haertefallhilfen-fuer-privathaushalte

tun23051702

www.tuenews.de

Rauchende Schornsteine über den Dächern Tübingens. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001203

 

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html