Культура: розваги для всіх

Що робити у вільний час після курсів німецької мови або роботи? Після переїзду в нове місто мігранти часто задаються цим питанням. Tünews INTERNATIONAL зібрав добірку заходів у

Тюбінгені, які можна відвідувати безоплатно.

Музеї та виставки. Наприклад, міський музей за адресою Kornhausstraße 10 можна відвідати безоплатно. Він відкритий з середи по неділю з 11:00 до 17:00 і завжди пропонує актуальні виставки. Hölderlinturm або виставки в Kulturhalle також можна відвідувати безоплатно. Це стосується і відкритих майданчиків монастиря Бебенхаузен. Перелік музеїв Тюбінгена можна знайти на сайті міста. Там також є інтерактивна мапа з усіма локаціями: https://www.tuebingen.de/109.html.

Німецько-американський інститут Тюбінгена (www.dai-tuebingen.de) пропонує безоплатний вхід на різноманітні заходи, наприклад, такі як виставки, обговорення та інші (https://www.dai-tuebingen.de/veranstaltungen/ausstellungen.html). До 16 вересня виставку «Strong is the new pretty» зі знімками фотографа Кейт Паркер можна побачити за адресою Karlstraße 3. Вона  відкрита з вівторка по п’ятницю з 13:00 до 18:00 і щосуботи з 11:00 до 14:00.

Концерти. З травня по жовтень ринкова площа регулярно перетворюється на сцену. Музичні клуби Тюбінгена запрошують на безоплатні концерти. У суботу, 20 травня, гратиме духовий оркестр Унтер’єзінгена та оркестр Монтей, 17 червня — Музичне товариство Дерендінгена, 22 липня — Музичне товариство Люстнау, 23 вересня — Музичне товариство Пфрондорфа, 14 жовтня — Музичні товариства Вайльхайма та Бюля, а 21 жовтня — Музичне товариство Гіршау. Початок завжди о 18:00.

Крім того, у пивному саду Sudhaus (Hechinger Straße 203) впродовж усього літа проходять безоплатні концерти. Вони починаються о 20:00, але рекомендується приходити раніше. Актуальну програму можна знайти на сайті www.sudhaus-tuebingen.de.

tun23050904

www.tuenews.de

Stadtmuseum in Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001137

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html