Серія українських фільмів у «Kino Atelier» продовжується

Серія українських фільмів у тюбінгенському кінотеатрі «Kino Atelier» продовжується. У понеділок, 3 липня, о 18:00 відбудеться показ фільму “Мої думки тихі” режисера Антоніо Лукіча. Цикл фільмів є частиною проєкту «Live Fight Love Rebuild – Реалії життя в Україні». Його створили з метою ознайомлення місцевого суспільства з українською культурою. Фільми демонструються раз на місяць українською мовою з англійськими субтитрами. Продовження циклу фільмів стало можливим завдяки співпраці кінотеатру «Kino Atelier», ініціативи «SonnenBlau», Німецько-французького культурного інституту в Тюбінгені та за підтримки Французького університету.
Після кінопоказів у «Café Haag» буде можливість познайомитися з новими людьми та обмінятися думками не лише про фільм. Тут також можна зробити пожертву на користь благодійних організацій. Гроші будуть спрямовані на гуманітарну та медичну допомогу Україні.
Інші фільми: «Терикони» (7 серпня), «Додому» (4 вересня) та «Моя війна» (9 жовтня). Початок завжди о 18:00 в кінотеатрі «Kino Atelier» (Vor dem Haagtor 1). Вартість квитка 6 євро. Квитки можна придбати онлайн або в касі.
«Жити у свободі та мирі. Це право? Чи це привілей? Чи це суперечність? Це те, за що треба боротися, розвивати, захищати та плекати. Кожна людина, яка хоче жити у свободі та мирі, веде свою боротьбу. Ми схожі, і водночас ми дуже відрізняємося від інших. Цим циклом ми хочемо показати життя людей в Україні», – йдеться на сайті про проєкт.
https://www.arsenalkinos.de/veranstaltungskalender

tun23062002

www.tuenews.de

Das Tübinger Kino Atelier. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001840

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html