Мешканці Тюбінгена отримують знижку на Deutschlandticket

З липня мешканці Тюбінгена та його районів платять за проїзний квиток Deutschlandticket лише 34 євро. Це економить 15 євро порівняно зі звичайною роздрібною ціною 49 євро. За інформацією міської адміністрації Тюбінгена, вона прийняла рішення про виплату субсидій у березні. Пропозиція поширюється на всіх, хто проживає в центрі міста або в одному з передмість. Це означає, що квитки зі знижкою доступні для мешканців центру міста, Унтерйесінгена або Бюля, але не для мешканців Аммербуха. Deutschlandticket можна замовити у вигляді цифрового квитка для мобільного телефону за два дні до початку місяця. Ті, хто віддає перевагу паперовому квитку, можуть придбати його до 15 числа попереднього місяця.  Deutschlandticket можна придбати лише за передплатою.
Знижка для мешканців Тюбінгена надається лише за умови придбання квитка через портал Naldo. Це можна зробити в абонентському центрі Naldo в Tübinger Stadtwerke (Eisenhutstraße 6, Tübingen) або онлайн. Для ідентифікації особи потрібно пред’явити посвідчення особи або свідоцтво про реєстрацію разом із онлайн заявою. Для цього необхідно пройти електронну реєстрацію та завантажити додаток «Wohin Du willst» для цифрового квитка. Ті, хто купує Deutschlandticket через Deutsche Bahn або через її мобільний додаток, не отримують знижку для мешканців Тюбінгена. Спочатку квиток зі знижкою Deutschlandticket продавався в Тюбінгені за 39 євро.
Початковий план передбачав, що власники KreisBonusCard платитимуть за Deutschlandticket лише 15 євро на місяць. Через відкриті питання щодо фінансування, адміністрування та опрацювання, таке рішення, ймовірно, не буде прийнято до 18 жовтня на наступному засіданні наглядової ради TüBus, повідомляє міська адміністрація Тюбінгена.
За даними пресслужби транспортної асоціації Naldo, до середини серпня в зоні її обслуговування вже було продано 22 400 квитків. З них 9 000 припадає на пропозицію зі знижкою для Тюбінгена.
Абонентський відділ Naldo працює в мерії Тюбінгена (Eisenhutstraße 6) з 8:00 до 17:00 з понеділка по четвер і з 8:00 до 13:00 щоп’ятниці.
Контакти: 07071-157-457; abo-tue@naldo.de; https://abos.naldo.de/kundenportal/welcome/naldo.xhtml

tun23091102

www.tuenews.de

Schienennahverkehr rund um Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001214

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html