Шахрайство на іспиті для отримання посвідчення водія

Дедалі більше людей у Німеччині хочуть отримати водійське посвідчення. І все більше водіїв-початківців намагаються схитрити на теоретичному іспиті. Про це повідомила організація TÜV у своєму пресрелізі. За даними TÜV, за перші дев’ять місяців 2023 року було зафіксовано понад 2711 спроб махлювання на теоретичному тесті — більше, ніж будь-коли раніше. Але не всі спроби були виявлені.
Кожен, кого спіймають на академічному шахрайстві, повинен очікувати наслідків — заборони на перескладання іспиту максимум на три чверті року. Як пояснили у відповідному відділі районного управління Тюбінгена у відповідь на запит tünews, це регулюється параграфом 18 постанови про водійські посвідчення. Той, хто обманює на практичному або теоретичному іспиті для отримання водійського посвідчення, не складає іспит — йдеться в цьому параграфі. У цьому випадку, доведеться чекати до дев’яти місяців, перш ніж тест можна буде повторити. Ця санкція діє з весни 2022 року.
Як водії-початківці намагаються обдурити? Приблизно у третині випадків вони посилали на тест знайомих. Ще приблизно у третині використовували недозволені допоміжні засоби (смартфони, навушники, камери). Трохи менше третини використовували «класичні шпаргалки», за даними TÜV.
Більше на цю тему від TÜV:
https://www.tuev-verband.de/pressemitteilungen/zahl-der-fuehrerscheinpruefungen-auf-rekordniveau-betrugsversuche-ebenfalls

tun23101703

www.tuenews.de

Fahrschule in Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001858

 

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html