Підтримка прийняття рішень перед виборами

Яка партія найбільше відповідає моїм політичним переконанням? Багато людей ставлять собі це питання напередодні Європейських виборів, що відбудуться 9 червня. У Баден-Вюртемберзі до виборчого бюлетеня включено 34 партії та об’єднання виборців. Wahl-O-Mat від Федерального відомства громадянської освіти може допомогти зорієнтуватися та прийняти рішення.
У Wahl-O-Mat зареєстровані на вибори партії відповіли на 38 тез. Приклад тези: «Шукачі притулку повинні подавати свої заяви до перетину зовнішніх кордонів ЄС і там чекати на результат».
Як працює Wahl-O-Mat? Ті, хто шукає поради, можуть погодитися з кожним окремим твердженням, натиснути на «нейтрально», не погодитися, пропустити тезу, а також вказати, які з них вони вважають особливо важливими. Після оцінювання відображаються окремі партії або порівняння партій, з якими схожість ваших позицій є особливо високою. Там також можна дізнатися детальніше про позиції партій та причини їх виникнення.
У місті Тюбінген існує подібний сервіс для місцевих виборів 9 червня: Tüb-O-Mat. Він працює точно так само, як і Wahl-O-Mat для Європейських виборів. Для цього сервісу, Тюбінгенські студенти зібрали 35 тез, які можна порівняти з позиціями дев’яти списків, що балотуються до міської ради Тюбінгена. Серед них питання про будівництво і транспорт, безоплатний догляд за дітьми в муніципальних установах тощо.
Посилання на Wahl-O-Mat:
https://www.wahl-o-mat.de/europawahl2024/app/main_app.html
Посилання на Tüb-O-Mat:
https://www.tueb-o-mat.de/

tun24050701

www.tuenews.de

Wahlkampf zur Kommunal- und Europawahl 2024. Foto: tuenews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian

002398

 

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html