Будівельні роботи на залізничних лініях та автобані B 27

Кілька тижнів з Тюбінгена буде нелегко дістатися громадським транспортом. Причина – будівельні роботи на маршрутах. Якщо ви хочете поїхати, наприклад, до Штутгарта, перевірте розклад на сайті www.bahn.de або в касі на вокзалі та заплануйте більше часу. Це стосується залізничного сполучення між Тюбінгеном та Нюрнбергом до середи, 23 серпня. Потяги будуть замінені автобусами. З четверга, 24 серпня, до вівторка, 5 вересня, між Тюбінгеном та Ройтлінгеном курсуватимуть лише автобуси. IRE 6(a) зі Штутгарта до Тюбінгена повністю скасовано до п’ятниці, 8 вересня.
У серпні, вересні та жовтні також будуть проблеми на Gäubahn у напрямку Зінгена. На кількох ділянках поїзди не ходять. Подорожні на S-Bahn від Штутгарта до Герренберга також будуть змушені пересісти на автобуси на деяких ділянках до п’ятниці, 8 вересня.
На Ammertalbahn з 20:45 до 1:45 у понеділок, 14 серпня, та вівторок, 15 серпня, з 20:45 до 1:45 курсуватимуть лише автобуси.
Тим, хто подорожує автомобілем між Штутгартом і Тюбінгеном, також доведеться передбачити додатковий час. Очікується, що будівельні роботи на B27 триватимуть до середини жовтня. Дорога має лише одну смугу руху в обох напрямках.

tun23080302

www.tuenews.de

Bahnschienen um Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL/ Theresa Melnyk.
001576

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html