Deutschlandticket: Переходимо на цифровий квиток

До кінця року Deutschlandticket можна буде придбати у вигляді класичного паперового квитка, після чого його видаватимуть лише у вигляді чіп-картки або цифрового квитка для мобільного телефону. Проте вже зараз можна завантажити Deutschlandticket на свій мобільний телефон.
Ті, хто хоче використовувати пільговий Deutschlandticket для мешканців Тюбінгена за ціною 34 євро у вигляді цифрового квитка, мають завантажити додаток «Wohin-Du-willst» від Naldo. Для цього спочатку потрібно зареєструватися в абонентському центрі Naldo (www.abos.naldo.de), потім завантажити додаток і, нарешті, слідувати інструкціям з сайту:
https://www.naldo.de/fileadmin/media/tickets/faq/19-06-Leitfaden-faq-handyticket-wdwapp.pdf
По суті, мова йде про активацію посилання для підтвердження та своєчасне введення коду доступу до додатка.
Паперовий квиток також можна обміняти на цифровий на сайті Naldo. На сайті www.abos.naldo.de є кнопка для управління поточними квитками.
Той, хто хоче придбати Deutschlandticket без знижки для мешканців Тюбінгена у вигляді цифрового квитка, може вільно обирати постачальника послуг. Deutsche Bahn (www.bahn.de) пропонує Deutschlandticket у вигляді квитка для мобільного телефону, а також спеціальні провайдери, такі як додаток Deutschlandticket (https://deutschlandticket.app), де також можна керувати підпискою та переходити з паперового на цифровий квиток.
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, зверніться до Naldo Abocenter Tübingen в Tübinger Stadtwerke (Eisenhutstraße 6) з 8:00 до 17:00 з понеділка по четвер і з 8:00 до 13:00 щоп’ятниці. Телефон: 07071/157-457, електронна пошта: abo-tue@naldo.de

tun23091103

www.tuenews.de

Das Deutschlandticket: Papierfahrkarte oder App. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

002114

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html