Запис на зустріч у відділі реєстрації іноземців Тюбінгена на терміналі

У відділі реєстрації іноземців Тюбінгена стало простіше робити деякі речі: продовження дозволів на проживання та дозволів на толерантне перебування, подання заяв на отримання або продовження фіктивних посвідчень, подача заяв та документів, а також перенесення дозволу на проживання в новий паспорт. Для отримання цих послуг, які не займають багато часу, можна записатися на зустріч на місці на той самий день у новому терміналі у відділі реєстрації іноземців (адреса: Bei der Fruchtschranne 5). Однак поки що це можливо лише німецькою мовою.
Термінал знаходиться у вхідній зоні, праворуч від інформаційної стійки. Працює він так: у терміналі натисніть на речення «Я не записався на зустріч», а потім оберіть «Asylverfahren-Aufenthaltsgestattung/Duldung» або «Andere Anliegen». На екрані з’являться кілька можливих зустрічей на той самий день, якщо вони доступні. Тоді потрібно обрати бажаний час зустрічі, після чого термінал автоматично роздрукує папірець із зазначенням часу та номера очікування. Записатися на ранкову зустріч можна лише в робочі години щопонеділка, щовівторка, щочетверга і щоп’ятниці з 8:30 до 12:30, повідомляє міська рада. Щовівторка і щочетверга зустрічі на другу половину дня (вівторок до 18:00, четвер до 16:00) можна вибрати з 14:00.
Всі інші питання, такі як видача або продовження дозволу на проживання або подання декларації про зобов’язання, можна вирішити лише за допомогою відповідної онлайн-заявки, яку можна знайти на домашній сторінці міста, або надіславши електронного листа на адресу auslaenderamt@tuebingen.de.
Дивитися https://www.tuebingen.de/1620.html#/41519

tun23122002

www.tuenews.de

Das Ausländeramt in Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Ute Kaiser.

002020

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html