Податок на собак: Хто має право на знижку

Власники собак зобов’язані зареєструвати свого улюбленця в місцевих органах влади та сплачувати податок на собак. Однак деякі люди звільняються від сплати податку на собак або платять лише половину ставки податку.
У Тюбінгені, наприклад, не потрібно платити податок на собак-рятувальників, собак-поводирів або собак-терапевтів. Одинокі люди старше 60 років, які мають картку KreisBonusCard, платять лише половину податку. Одержувачі грошей громадянина (Bürgergeld) також можуть претендувати на 50-відсоткову знижку на податок. Той, хто бере собаку з тюбінгенського притулку для тварин і утримує її щонайменше два роки, може отримати відшкодування податку за перший рік.
Знижка надається лише на першу собаку. Податок сплачується за один календарний рік з моменту виникнення податкового зобов’язання. Чи можна повернути вже сплачений податок, якщо собаки більше не існує або власник собаки має право на знижку? «Якщо є право на податкову знижку або звільнення від сплати податку, то переплачений податок буде повернено», — відповідає Сільке Герцманн, співробітниця фінансового департаменту міста Тюбінген, на запитання tuenews INTERNATIONAL.
Податок на собак є муніципальним податком. Кожен муніципалітет встановлює власну ставку податку, яка може відрізнятися в різних містах. Гроші надходять до бюджетів міст і муніципалітетів. У Тюбінгені податок становить 144 євро за собаку на рік. У Роттенбурзі — 108 євро за собаку. Дивіться також: tun22110303
Додаткова інформація про податок на собак у Ройтлінгені та Тюбінгені:
https://www.tuebingen.de/verwaltung/verfahren#hundesteuer_anmeldung
https://www.rottenburg.de/hundesteuer+dog+register.19820.htm?lnav=22

tun24032009

www.tuenews.de

Hund auf Weg in der Natur. Foto: tünews INTERNATIONAL / Theresa Melnyk.

001604

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html