Поїздки за кордон з Deutschlandticket

Deutschlandticket дозволяє також подорожувати за кордон – принаймні в межах прикордонної зони. Детальну інформацію можна знайти на сайті Deutsche Bahn.
Наприклад, з Целль-ім-Візенталя через Льоррах можна доїхати до швейцарської залізничної станції Базель SBB і таким чином дістатися до центру міста на Рейні. З Ерзінгена-на-Гохрайні власники Deutschlandticket можуть без додаткової оплати дістатися до Рейнського водоспаду в Шаффхаузені. Deutschlandticket також підходить для поїздки до Віссембурга в Ельзасі. Маршрут Швайгофен-Віссембург включено у вартість квитка. В Австрії, наприклад, можна подорожувати до Куфштайна або Зальцбурга без додаткових витрат. Однак від Пфронтену до Грізена поїзд можна використовувати лише для поїздок до та з Німеччини – на внутрішньоавстрійські маршрути на Außerfernbahn пропозиція не поширюється.
Також можна використовувати Deutschlandticket для перетину кордону на маршрутах до Польщі, Чехії, Люксембургу та Данії. Детальну інформацію про те, на яких поїздах можна скористатися Deutschlandticket, можна знайти на сайті залізниці. Усі, кому не виповнилося 28 років, можуть використовувати свій Deutschlandticket для безоплатних поїздок у регіоні Гранд-Ест у Франції в липні та серпні (tun24062603).
Проїзний квиток Deutschlandticket коштує 49 євро на місяць і дійсний по всій Німеччині в місцевих поїздах, а також у багатьох автобусах і трамваях. Місто Тюбінген знизило вартість квитка до 34 євро. Дорослі власники KreisBonusCard (KBC), які проживають у Тюбінгені, з березня сплачують 15 євро на місяць. З березня учні шкіл, стажери та волонтери, які проживають у Тюбінгені, можуть придбати пільговий квиток Deutschlandticket Jugend-BW за 10 євро за допомогою KreisBonusCard.
file:///C:/Users/Admin/Downloads/20230809_Deutschland-Ticket-Geltungsbereich%20(5).pdf

tun24070101

www.tuenews.de

Schienennahverkehr rund um Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001214

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html