Отримайте державну сімейну перепустку для літніх розваг

Завдяки державній сімейній перепустці (State Family Pass) діти та їхні опікуни, батьки або родичі отримують вхід за зниженою ціною або безоплатно до багатьох екскурсійних місць Баден-Вюртембергу. Перепусткою також можуть скористатися ще чотири особи. Крім того, «… цього року State Family Pass також дає змогу отримати різноманітні недорогі види дозвілля. У поєднанні з квитком 9 євро ще простіше їздити на екскурсії в Баден-Вюртемберг у серпні», – каже міністр соціальних справ та інтеграції Манне Луха на початку літніх канікул 2022 року. Право на допомогу мають наступні групи осіб: сім’ї, які проживають з щонайменше трьома дітьми (включаючи усиновлених або прийомних) і отримують допомогу на дітей. Батьки-одинаки отримують державну сімейну перепустку з однією дитиною, якщо дитина проживає разом з ними та вони отримують допомогу на дитину. Це також стосується сімей, які живуть з дитиною з серйозними вадами, отримують допомогу на дітей, житлову допомогу, пільги Hartz IV або пільги відповідно до Закону про допомогу шукачам притулку (AsylbLG). Біженці з України також можуть отримати державну сімейну перепустку, якщо вони зареєстровані в муніципалітеті та отримують пільги відповідно до Закону про допомогу шукачам притулку або пільги Hartz IV.
Усі особи чи сім’ї, які мають на це право (незалежно від доходу) можуть подати заявку на державну сімейну перепустку та відповідну картку ваучера у відповідальній міській чи муніципальній адміністрації. Для подачі заявки потрібні такі документи: посвідчення особи або паспорт, підтвердження права на отримання допомоги на дітей (наприклад, у відомості про заробітну плату), для дітей з обмеженими можливостями: посвідчення особи з тяжкими вадами, у випадку Hartz IV або одержувачів дитячих доплат: повідомлення про допомогу, у випадку шукачів притулку: повідомлення відповідно до Закону про допомогу шукачам притулку та дійсний документ про проживання:
https://www.service-bw.de/zufi/leistungen/173
Екскурсії можна переглянути зі списків нижче:
Актуальний список усіх державних палаців, садів і музеїв землі Баден-Вюртемберг
(PDF (https://sozialministerium.baden-wuerttemberg.de/fileadmin/redaktion/m-sm/intern/downloads/Downloads_Familie/Landesfamilienpass_Liste_staatliche-Schloesser-Gaerten_2022.pdf))
Крім того, можна відвідати три великі парки розваг: Europa-Park Rust, Tripsdrill Adventure Park у Клебронні та Ravensburger Spieleland. Басейни відпочинку, численні монастирі, замки та палаци також можна відвідати за державною сімейною перепусткою за зниженою ціною або безплатно:
(PDF (https://sozialministerium.baden-wuerttemberg.de/fileadmin/redaktion/m-sm/intern/downloads/Downloads_Familie/Landesfamilienpass_Liste_Nicht-staatliche-Einrichtungen_2022.pdf))
tun22080301
www.tuenews.de

Beim Landesfamilienpass gibt es einen Gutscheinbogen. Foto: tünews INTERNTIONAL / Dr. Youssef Kanjou.

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html