Дешевші поїздки залізницею з «Пошуком найкращих цін»

Подорож на поїзді до іншого міста, може коштувати досить дорого. Але є кілька способів здешевити залізничний квиток. Інформацію про те, як це зробити, можна знайти – англійською та іншими мовами – на вебсайті Deutsche Bahn у розділі «Пошук найкращих цін» (Bestpreissuche):
https://www.bahn.de/service/buchung/bestpreissuche
Загалом, якщо ви купуєте квиток за кілька тижнів до подорожі, ви маєте більше шансів купити дешевий квиток, ніж той, хто купує квиток безпосередньо перед відправленням поїзда. Поза годинами пік, ціни зазвичай нижчі. Це стосується як певних днів тижня, так і годин пік. Крім того, є групові квитки, які також здешевлюють поїздку. Повільніші поїзди, такі як Regionalexpress або Intercity, зазвичай коштують дешевше, ніж ICE. Дуже дешеві квитки, як правило, є суперекономічним варіантом, які не можна обміняти. Якщо вам потрібно часто подорожувати поїздом, ви також можете придбати BahnCard: це знижує вартість квитків на 25 або 50 відсотків: BahnCard коштує від 56,90 до 234 євро. Пробні BahnCards на два місяці доступні всього за 17,90 євро:
https://www.bahn.de/angebot/bahncard
Приклад поїздки між Тюбінгеном і Франкфуртом показує, наскільки різними можуть бути ціни. Наприклад, за квиток потрібно заплатити від 23,90 до 68,90 євро приблизно за два тижні до запланованої подорожі: залежно від часу доби подорожі та очікуваного використання місткості поїздів. З найдорожчим сполученням до Франкфурта можна доїхати за 2 години 34 хвилини, а на найдешевшому за 42 години 44 хвилини. З Bahncard 25 найдешевший квиток можна придбати за 17,90 євро. Однак дані можуть змінюватися щодня.
Дешеві квитки також доступні в компаніях Fixbus і Flixtrain. Наприклад, найдешевший Flixbus курсує між Тюбінгеном і Франкфуртом 13 жовтня за 11,99 євро без пересадки. Поїздка триватиме трохи більше, ніж чотири години. Flixtrain курсує зі Штутгарта до Франкфурта всього за 4,99 євро. Однак ще потрібен квиток із Тюбінгена до Штутгарта, який коштує 10,50 євро.
https://www.flixtrain.de/zugverbindungen
https://www.flixbus.de/

tun22100401

www.tuenews.de

Bahngleise mit Blick auf die Stiftskirche Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html