Друкований календар вивозу сміття замінюють онлайн варіантами

Цього року мешканці Тюбінгену не отримають друкованого календаря вивозу сміття на наступний рік — повідомляє райдержадміністрація в пресрелізі. Дати вивозу сміття тепер можна знайти на сайті Тюбінгенського районного управління з утилізації відходів:
www.abfall-kreis-tuebingen.de/online-abfuhrtermine
Також, на сайті є функція «нагадування електронною поштою», скориставшись якою, можна отримувати нагадування про кожну дату вивозу. Крім того, у розділі «Послуги» можна знайти та завантажити додаток, який також буде виконувати функцію нагадування. Ті, хто не може скористатися жодним з онлайн варіантів, з середини грудня можуть отримати друкований календар у місцевій мерії.
Всі мешканці міста знайдуть у своїх поштових скриньках новий довідник про відходи, який буде актуальним упродовж кількох років. Він містить цікаві факти про перероблення сміття, поради щодо його сортування та інформацію про запобігання утворенню відходів. Старий календар за 2022 рік, теж варто зберегти, адже він містить багато детальної інформації про всі види відходів у компактному вигляді.
Додаткову інформацію можна знайти на сайті: www.abfall-kreis-tuebingen.de

tun22121401

www.tuenews.de

In Deutschland wird der Müll getrennt. Foto: tünews INTERNATIONAL/Mostafa Elyasian.
000580

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html