Проїзний квиток для молоді

Квиток для молоді буде доступний у Баден-Вюртемберзі з 1 березня. Його вартість становить 365 євро на рік. За один євро на день, молодь може цілодобово подорожувати автобусами та потягами громадського транспорту по всій землі Баден-Вюртемберг. Обов’язковою умовою є проживання у Баден-Вюртемберзі або розташування тут навчального закладу студента чи школяра.
Придбати квиток можуть діти та молодь віком до 21 року, а також учні, студенти, стажисти віком до 27 років та молодь, яка проходить волонтерську службу. З цим квитком можна користуватись усіма місцевими потягами (окрім ICE, IC та міжміських автобусів), а також, місцевим громадським транспортом – включно з трамваями та автобусами.
Квиток для молоді можна придбати в Інтернеті на сайті транспортної асоціації Naldo. Його можна оплатити як річний абонемент відразу, так і оформити місячну підписку. Термін дії квитка закінчується, коли така вимога, як вік (21 або 27 років) більше не відповідає умовам або навчання чи волонтерська служба завершені.
Молоді люди, які вже мають підписку на громадський транспорт, зазвичай отримують електронний лист від своєї транспортної асоціації. У ньому повідомляється про зміну передплати. Процес переходу може відрізнятись – для одних зміна на молодіжний квиток відбувається автоматично, для інших – потрібно подавати нову заявку.
Відповіді на поширені запитання: https://vm.baden-wuerttemberg.de/de/mobilitaet-verkehr/bus-und-bahn/verkehrsverbuende-tarife/landesweites-jugendticket
Регламент транспортної асоціації Naldo: https://www.naldo.de/jugendticketbw/

tun23011801

www.tuenews.de

Jugendticket für Baden-Württemberg. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001853

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html