Широкий спектр послуг: Публічна бібліотека Тюбінгена

Що робити у вільний час після курсів німецької мови або роботи? Після переїзду в нове місто мігранти часто задаються цим питанням. Tünews INTERNATIONAL зібрав добірку заходів у Тюбінгені, які можна відвідувати безоплатно.
У публічній бібліотеці Тюбінгена (Nonnengasse 19) можна читати газети та журнали, позичати книги та DVD-диски. Муніципальна бібліотека також пропонує книги для дітей та дорослих іноземними мовами. Двомовні книги доступні арабською, українською, англійською, французькою та російською мовами. Деякі книги також доступні мовою фарсі. Детальну інформацію можна отримати у консультантів на другому поверсі. Бібліотека також пропонує безоплатний доступ до Інтернету для всіх відвідувачів.
Крім того, тут можна взяти українсько-німецькі словники та дитячі книжки українською мовою. Для того, щоб брати книги, потрібно мати читацький квиток. Власники KreisBonusCard можуть отримати його в бібліотеці безоплатно. Додаткова інформація про бібліотеку: www.tuebingen.de/stadtbuecherei/
У бібліотеці також є Тюбінгенський ігровий клуб. Щочетверга о 19:00 зустрічаються всі охочі, щоб пограти в настільні ігри. Учасники також можуть приносити свої власні ігри. Ті, хто не володіє німецькою мовою, завжди знайдуть собі товаришів, які розмовляють англійською — йдеться на сайті. Участь безоплатна. Реєстрація також не потрібна. Додаткова інформація:
www.spieletrefftuebingen.wordpress.com
Крім того, кожну першу суботу місяця в бібліотеці збираються ігрові ентузіасти, щоб пограти в PS 5 і Nintendo Switch. Гравці разом тестують нові ігри та проводять турніри. Попередня реєстрація не потрібна. Найближчі зустрічі відбудуться 3 червня та 1 липня з 10:30 до 14:00. Вхід вільний.

tun23050903

www.tuenews.de

Stadtbücherei Tübingen: Hier gibt es Medien und „nachhaltige Dinge“. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001940

 

 

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html