Обережність у поводженні з вогнем у лісі

Високі температури та відсутність опадів створюють проблеми для природи. У лісі зростає небезпека пожеж. Тому лісівники та власники лісів в окрузі Тюбінген просять бути обережними. Вогнища в лісі можна розводити лише в спеціально відведених для цього місцях на офіційних майданчиках для барбекю.
Вугілля для барбекю допомагає зменшити кількість іскор, що розлітаються під час сильного вітру. Вогонь завжди повинен бути під контролем і повністю погашений перед тим, як покинути майданчик. Автомобіль слід паркувати тільки в спеціально відведених для цього місцях. Гарячі каталітичні нейтралізатори, наприклад, можуть підпалити луки. Куріння в лісі взагалі заборонено з 1 березня до 31 жовтня. Також не можна викидати недопалки з вікон автомобілів. Відкритий вогонь за межами лісу дозволено розводити тільки на відстані не менше 100 метрів від узлісся.
Не можна паркуватися на під’їзних дорогах до лісу, щоб рятувальні та пожежні машини безперешкодно і швидко могли прибути на місце події у разі пожежі. Про будь-яку лісову пожежу слід негайно повідомляти за номером 112, вказавши точне місце її виникнення.

tun23062101

www.tuenews.de

Grillverbote auf Grillplätzen wegen der starken Hitze. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mislina Kiymaz.
001504

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html