Поради щодо захисту від спеки

Запаморочення, головний біль, виснаження, нудота та блювання – такими можуть бути наслідки сильної спеки, якщо організм не звик до неї. Під особливим ризиком немовлята, маленькі діти, а також хронічно хворі та люди похилого віку, якщо вони приймають певні ліки або п’ють занадто мало води. На це звернув увагу міністр охорони здоров’я Баден-Вюртембергу Манфред Луха.
Міністерство охорони здоров’я опублікувало низку порад, щодо того, як себе поводити в спеку, наприклад, залишатися в прохолодних приміщеннях (особливо під час полуденної спеки) і перебувати в тіні. Відкласти прогулянки на свіжому повітрі до прохолодних годин доби. Достатньо пити і їсти тільки легку їжу. Провітрювати будинок вночі та рано вранці. Вдень затемнювати кімнати, наприклад, ролетами. На сонці носити світлий бавовняний одяг, головний убір і сонцезахисні окуляри. Сонячні промені можуть пошкодити очі та шкіру, і навіть викликати рак, тому необхідно користуватися сонцезахисними засобами.
Більше:
https://sozialministerium.baden-wuerttemberg.de/de/service/presse/pressemitteilung/pid/wetterdienst-gibt-erste-hitzewarnung-des-jahres-fuer-baden-wuerttemberg-heraus
та
https://www.gesundheitsamt-bw.de/lga/de/themen/gesundheit-umwelt/gesundheit-hitze/

tun23062001

www.tuenews.de

Gefährlich: In geschlossenen Fahrzeugen staut sich die Hitze besonders stark. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.
001488

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html