Час канікул – це час подорожей: Корисні поради від Федерального міністерства закордонних справ

Для багатьох шкільні канікули – це час подорожей. Для всіх напрямків на сайті Федерального міністерства закордонних справ можна знайти важливі поради про те, що потрібно враховувати, плануючи поїздку за кордон.
Тут можна знайти інформацію, наприклад, про правила в’їзду в різні країни, необхідні документи, а також, дізнатися чи потрібна віза і де її можна отримати. Пояснюються також митні правила щодо товарів і предметів, які можна взяти з собою, а також правила в’їзду в країну на автомобілі. Важливою є інформація в розділі про здоров’я та медичне обслуговування в країні призначення: які щеплення необхідно зробити, до яких ризиків для здоров’я слід бути готовим і як виглядає медична допомога в разі хвороби.
На сайті також є примітки про ситуацію з безпекою в країні призначення, наприклад, чи слід очікувати демонстрацій або конфліктів, з якими формами тероризму або злочинності можна зіткнутися. Також вказується небезпека свавільних арештів, наприклад, у Туреччині або Російській Федерації. Федеральне міністерство закордонних справ також застерігає від поїздок до певних регіонів країни, наприклад, до регіонів, що межують з територією збройних конфліктів. Є загальна інформація про природу та клімат, дорожній рух та інфраструктуру, а також рекомендації щодо того, як поводитися, наприклад, на пляжах або під час фотографування в країні.
Федеральне міністерство закордонних справ також постійно оновлює інформацію і швидко реагує на катастрофічні ситуації, такі як лісові пожежі в Греції та інших країнах, або внутрішньополітичні конфлікти, наприклад, такі що зараз відбуваються в Кенії чи Сенегалі.
На сайті Reise- und Sicherheitshinweise für Ihr Reiseland – Auswärtiges Amt (auswaertiges-amt.de) ви можете обрати бажану країну призначення та отримати про неї детальну інформацію.

tun29072901

www.tuenews.de

Flugzeuge am Stuttgarter Flughafen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.
002074

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html