Дозвіл на проживання в Тюбінгені відтепер видається електронно / Відомство у справах іноземців змінює процедуру запису на прийом

У Тюбінгені посвідку на тимчасове проживання відтепер можна отримати або продовжити лише онлайн. Цей документ потрібен кожному, хто приїхав з країни, що не входить до Європейського Союзу, і хоче залишитися в Німеччині на більш тривалий період часу. Заяву на отримання чи подовження посвідки можна подати цілодобово і без попереднього запису до відомства у справах іноземців. Посилання на онлайн-заяву на отримання електронного дозволу на перебування (eAT) можна знайти на сайті муніципалітету за посиланням:
www.tuebingen.de/eat
Необхідні документи завантажуються і передаються безпосередньо в онлайн-заявці. Це дозволяє відомству у справах іноземців обробляти заяви швидше, йдеться в пресрелізі міста. Єдиним винятком може бути технічна неможливість заповнити онлайн-заяву. Тільки тоді документи можна надіслати до відомства у справах іноземців (Bei der Fruchtschranne 5, 72070 Tübingen) або подати особисто на інформаційному стенді.
Також більше не можна записатися на особистий прийом у відомство у справах іноземців. Однак, записи, зроблені до 27 жовтня, залишаються дійсними.
З питань, що не стосуються права на перебування, до відомства у справах іноземців можна звертатися за електронною поштою auslaenderamt@tuebingen.de. Телефонний офіс працює з понеділка по четвер з 14:00 до 16:00 за номером 07071 / 2402550. Якщо у вашій справі необхідна особиста зустріч, відомство у справах іноземців зв’яжеться з вами і призначить час зустрічі.
Дивитися пресреліз: https://www.tuebingen.de/1620.html#/40895

tun23092001

www.tuenews.de

Das Ausländeramt in Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Ute Kaiser.

002020

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html