Як відомство у справах молоді допомагає батькам і дітям

Відомство у справах молоді підтримує батьків у вихованні дітей. Водночас відомство також допомагає дітям і молодим людям, які потребують допомоги, наприклад, через те, що їхні батьки не в змозі належним чином піклуватися про них. Відділи відомства у справах молоді є частиною адміністрації. Вони є у всіх районах і великих містах. Однак, як правило, вони також допомагають створювати сприятливе для сім’ї середовище, наприклад, пропонуючи розважальні заходи для дітей та молоді. У Тюбінгені, Мьоссінгені та Роттенбурзі відділ пропонує батькам і дітям спеціальні сімейні консультації, де батьки та діти можуть отримати пораду та допомогу. Детальну інформацію можна знайти на сайті районного управління:
https://www.kreis-tuebingen.de/Startseite/landratsamt/abteilung+21+-+youth.html
Відомство у справах молоді допомагає батькам з маленькими дітьми віком від 0 до 3 років зорієнтуватися в новому житті за допомогою програми «Рання допомога». Крім того, офіси пропонують загальне сімейне консультування, молодіжне консультування, а також кризове та екстрене консультування. Співробітники також підтримують молодих людей, які скоїли правопорушення. Також підтримка надається їхнім батькам. Крім того, тут допомагають у питаннях опіки та усиновлення. Офіси відомства відкриті для всіх людей, незалежно від їхнього статусу перебування чи національності.
Однак, за необхідності, відомство у справах молоді також захищає дітей та молодь від їхніх батьків. Це стосується, наприклад, випадків, коли батьки залишають своїх малолітніх дітей без нагляду або недостатньо піклуються про них. Відомство також допомагає коли діти або молоді люди зазнають насильства. У Німеччині заборонено бити дітей. Тому у складних випадках воно може також забезпечити тимчасове розміщення дітей у прийомних сім’ях або в групах інтернатного типу для їхнього захисту. Діти та підлітки, які мають проблеми, з якими вони не можуть впоратися самостійно, можуть — незалежно від відомства у справах молоді — також звернутися на загальноєвропейську гарячу лінію за номером 116111. У районі Тюбінгена центри сімейного консультування пропонують підліткам та молоді незалежні консультації.
Вичерпну інформацію про роботу відомства можна знайти на сайті Федеральної групи державних відомств у справах молоді. Брошури також доступні арабською та українською мовами.
https://www.unterstuetzung-die-ankommt.de/de/mediathek/broschueren/

tun23082204

www.tuenews.de

Das Jugendamt für den Landkreis Tübingen befindet sich im Landratsamt. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

002158

 

 

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html