tünews наводить факти про вибори 9 червня

Цього року громадяни мають багато чого вирішити. У неділю, 9 червня, як і кожні п’ять років, у Баден-Вюртемберзі відбудуться місцеві вибори, а також вибори до Європейського парламенту. Багато біженців зараз є громадянами Німеччини. Вони можуть прийти на виборчі дільниці або проголосувати поштою.
З 2014 року 16 і 17-річним підліткам також дозволено голосувати на місцевих виборах у Баден-Вюртемберзі. Вони можуть обирати, хто представлятиме їхні інтереси в муніципальній, місцевій та районній радах в 1101 місті та муніципалітеті та 35 районах Баден-Вюртембергу. У виборах до Європейського парламенту (європейських виборах) вперше беруть участь 16 та 17-річні громадяни.
Всі виборці, які мають право голосу, повинні отримати повідомлення про участь у виборах до суботи, 18 травня. Якщо цього не сталося, вони повинні звернутися до місцевої влади до п’ятниці, 24 травня.
Часто у виборців виникає багато запитань, особливо щодо місцевих виборів. Чим насправді займається міська, місцева та районна ради? Як відбувається голосування і скільки голосів я можу віддати? Як працює голосування поштою? Деякі питання стосуються також європейських виборів. Як тут відбувається голосування? Які завдання стоять перед Європейським парламентом?
tünews INTERNATIONAL надасть відповіді в серії репортажів напередодні виборів.
Брошура Інтеграційної ради Тюбінгена про місцеві вибори та європейські вибори в університетському місті за посиланням:
https://www.tuebingen.de/Dateien/broschuere_kommunalwahlen_2024.pdf

tun24040201

www.tuenews.de

In einem Parlament kommen politische Vertreter zusammen, die demokratisch gewählt wurden. Dort beraten sie sich, diskutieren und treffen wichtige Entscheidungen. Foto: tuenews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

002362

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html