Подання заяви на дозвіл на проживання онлайн

Заявку на посвідку на тимчасове проживання тепер можна подати або продовжити онлайн. За допомогою онлайн-сервісу районного управління Тюбінгена тепер можна також подати заяву на отримання або продовження інших дозволів на перебування, повідомляє пресслужба відомства. Це стосується всіх людей, які походять не з країн членів ЄС і хочуть жити в Німеччині. Районне управління відповідає за всіх іноземців, які проживають у містах Аммербух, Бодельсгаузен, Деттенгаузен, Дюслінген, Гомарінген, Гіррлінген, Кірхентеллінсфурт, Кустердінген, Мьоссінген, Нерен, Нойштеттен, Офердінген або Старзах. Сервіс доступний німецькою, англійською, турецькою, сербською, російською, іспанською, українською та французькою мовами. Подальшу підтримку надає сервіс допомоги онлайн за посиланням:
www.kreis-tuebingen.de/aufenthalt
Однак, особи, які проживають у районі Тюбінгена з дозволом на проживання або дозволом на перебування, не можуть скористатися цією послугою. У такому випадку вони повинні звернутися безпосередньо до управління у справах іноземців за місцем проживання.
У Тюбінгені та Роттенбурзі за всі питання відповідає міське управління у справах іноземців. У Тюбінгені заяву на отримання дозволу на проживання можна подати онлайн за посиланням:
https://www.tuebingen.de/verwaltung/onlinedienste#/elektronischen_aufenthaltstitel_eat_beantragen
Додаткову інформацію також можна знайти на сайті tuenews INTERNATIONAL у повідомленні tun23092001. Посилання для тих, хто проживає в Роттенбурзі:
https://www.rottenburg.de/auslaenderangelegenheiten.39981.htm?lnav=21
Нова пропозиція округу є також полегшенням для роботодавців. Тепер вони можуть ініціювати «прискорену процедуру для кваліфікованих працівників» за допомогою онлайн-сервісу. Якщо є конкретна пропозиція роботи, то можна діяти від імені іноземного працівника.
У районі Тюбінген вже можна скористатися понад 140 адміністративними послугами онлайн. До них відносяться, наприклад, реєстрація транспортних засобів, первинна заява на отримання водійського посвідчення, заява на отримання житлової субсидії або інструктаж щодо захисту від інфекцій.
Огляд можна знайти за посиланням: www.kreis-tuebingen.de/onlinedienste

tun24041802

www.tuenews.de

Landratsamt Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001664

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html