Перевищення швидкості на автомобілі: Це дорого коштує

Якщо водій автомобіля або мотоциклу перевищив швидкість в Німеччині та потрапив на радар, який фіксує це порушення, йому доведеться заплатити штраф. Чим більше перевищення швидкості, тим більший штраф. Розмір штрафу за перевищення швидкості в містах більший, ніж на сільських дорогах або автобанах. Якщо водій їхав набагато швидше, ніж дозволено, він отримає бали у Фленсбурзі та тимчасову заборону на водіння.
У межах міста розмір штрафу становить 30 євро, якщо швидкість перевищено на 10 км/год. За межами міста — 20 євро. Водіям, які перевищують швидкість на 26-30 км/год у містах, загрожує штраф у розмірі 180 євро і 150 євро за межами міста. Водії повинні бути особливо пильними в зонах зі швидкістю 30 км/год: водій, який їде зі швидкістю 51 км/год, тобто перевищує її більш ніж на 20 км, отримає один бал і штраф у розмірі 115 євро. Розміри штрафів за різні порушення можна знайти на сайті Федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури:
https://bmdv.bund.de/SharedDocs/DE/Artikel/StV/Strassenverkehr/update-stvo-novelle.html
За перевищення швидкості на 31 км/год у містах (41 км/год за межами міст) водій отримає штраф, а також 2 бали у Фленсбурзі та місячну заборону на водіння. За перевищення швидкості на 52 км/год у населених пунктах (62 км/год за межами населених пунктів) передбачено штраф у розмірі 480 євро, 2 бали у Фленсбурзі та 2-місячна заборона на водіння. Перевищення швидкості на 61 км/год у містах і 70 км/год за межами міст призведе до заборони на водіння на 3 місяці, 2 бали у Фленсбурзі та штрафу в розмірі 700 євро. Водії завжди можуть оскаржити штраф. Більш детальну інформацію можна знайти безпосередньо в повідомленні про штраф.
Розмір штрафу можна розрахувати за допомогою онлайн-калькулятора за наступним посиланням:
https://www.adac.de/verkehr/recht/bussgeld-punkte/bussgeldrechner/

tun24043008

www.tuenews.de

Der neue Bußgeldkatalog sieht bei vielen Vergehen höhere Geldstrafen vor. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

000888

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html