Допомога біженцям з онкологічними захворюваннями

Біженці з України, які хворіють на рак, можуть отримати допомогу та лікування на всій території Німеччини. Німецьке товариство онкологічних захворювань запустило проєкт підтримки спільно з мережею комплексних центрів Німецької онкологічної допомоги. Вони зібрали адреси, за якими можуть звертатися пацієнти з онкологічними захворюваннями. В Тюбінгені, онкопацієнти можуть звернутися до Комплексного онкологічного центру (протипухлинний центр) при університетській лікарні (international.unit@med.uni-tuebingen.de). У центрі, інформація надається українською, російською, англійською та німецькою мовами.
Крім того, Німецька організація допомоги людям з онкологічним захворюванням створила фонд допомоги на 2,5 мільйона євро, щоб покривати витрати родичам онкопацієнтів, які супроводжують та підтримують їх на місці лікування. «Фонд допомоги швидко і не бюрократично покриває витрати на проїзд, проживання та інші витрати, які вже виникли або будуть понесені членами сімей пацієнтів», – йдеться в заяві Німецького товариства онкології. Це стосується як родичів онкохворих дітей, так і дорослих пацієнтів. Заявки на лікування пацієнтів подають провідні, сертифіковані онкологічні центри, у тому числі й дитячі.
За словами Німецького товариства онкологічних захворювань, він є найбільшим науковим онкологічним товариством у Німеччині. Список контактних осіб в окремих федеральних землях можна знайти на вебсайті компанії. Лікарі просять звертатися до найближчого до них закладу. «Усі перелічені заклади мають великий досвід виявлення та лікування онкологічних захворювань», — йдеться у пресрелізі.
https://www.krebsgesellschaft.de/willkommen.html
Більше інформації про фонд допомоги Україні Німецької організації допомоги людям з онкологічним захворюванням:
https://www.krebshilfe.de/helfen/rat-hilfe/hilfsfonds-ukraine/

tun22071901

www.tuenews.de

Universitätsklinik Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html