Обов’язкове носіння масок скасовується

Наприкінці січня Баден-Вюртемберг скасовує всі обмеження щодо COVID-19. З 31-го січня більше не буде обов’язкового носіння масок у громадському транспорті. Крім того, працівникам медичних, стоматологічних і психотерапевтичних практик більше не потрібно буде носити маски на роботі. Таке рішення прийняв Кабмін. Проте, експерти рекомендують носити маску в закритих приміщеннях. Особливо це стосується груп людей, які мають підвищений ризик важкого перебігу хвороби.
У міжміському транспорті носити маску потрібно до 2-го лютого включно. Про це заявив федеральний міністр охорони здоров’я Карл Лаутербах.
З іншого боку, нічого не змінюється в інших сферах, за які відповідає федеральний уряд. Це означає, що маски FFP2 потрібно носити в лікарнях і закладах догляду. Маски є обов’язковими на всій території країни для пацієнтів і відвідувачів медичних закладів. Зобов’язання проходити тестування в лікарнях і закладах догляду також чинне. Наразі, ці обмеження діють до 7-го квітня.
Докладніше:
https://sozialministerium.baden-wuerttemberg.de/de/service/presse/pressemitteilung/pid/baden-wuerttemberg-passt-corona-verordnung-zum-31-januar-2023-an
https://www.bundesregierung.de/breg-de/themen/coronavirus/maskenpflicht-entfaellt-2157682

tun23012401

www.tuenews.de

FFP2-Masken. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001003

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html