Ваучери в спортклуби для самих маленьких

«Під час пандемії COVID-19 багато спортивних об’єктів були закриті на тривалий час. Найбільше постраждали діти», — каже мер Тюбінгена з соціальних питань, порядку та культури Даніела Харш. «Навіть після пандемії ми хочемо забезпечити дітям легкий доступ до здорового способу життя». Запущена як пілотний проєкт під час пандемії пропозиція ваучерів до спортивних клубів для дітей віком від 4 років тепер міцно закріплена.
Серед пропозицій є заняття йогою для дітей віком від чотирьох до шести років у сімейному освітньому центрі (FBS). Також у футбольному відділі спортивного клубу Tübingen 03 можна скористатися ваучером для оплати членства. Крім того, Tübinger Schwimmverein e.V. пропонує курси для початківців.
Це лише кілька прикладів із багатьох інших. Ваучери доступні до отримання безпосередньо в дитячих садках у день досягнення дитиною 4 років. Якщо дитина не відвідує дитячий садок, ваучер можна отримати в департаменті шкіл і спорту міста Тюбінген або подати заявку за електронною поштою
sportfoerderung@tuebingen.de
Ваучер дійсний упродовж двох років. сі пропозиції спортивних клубів Тюбінгена, які приймають ваучер можна знайти за покликанням: www.tuebingen.de/sportvereinsgutschein.

tun23030802

www.tuenews.de

Sportanlagen in Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001218

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html