Подорожі Німеччиною за 49 євро

З 1 травня в громадському транспорті буде введено квиток Deutschlandticket. Придбати його можна з 3 квітня. Цей квиток, дійсний по всій Німеччині для поїздок 2-им класом і коштує 49 євро на місяць. Жителі Тюбінгена отримують знижку – для них вартість квитка становить 39 євро на місяць до 1 липня. Натомість вони повинні підтвердити своє місце проживання. З 1 липня квиток Deutschlandticket коштуватиме жителям Тюбінгена ще дешевше – 34 євро на місяць. А власники Tübingen KreisBonusCard з 1 липня платитимуть 15 євро на місяць за цей квиток. Так вирішила міська рада Тюбінгена.
Deutschlandticket дійсний по всій країні в місцевому громадському транспорті. Квиток  дозволяє користуватися метро, приміськими поїздами, трамваями та автобусами в Німеччині. Крім того, він дійсний для місцевого залізничного транспорту в Німеччині – тобто на регіональний поїзд, регіональний експрес та InterRegioExpress. Але він не діє для міжміських перевезень далекого прямування: ICE, IC, EC та міжміських автобусів. Квиток можна скасовувати щомісяця.
Транспортна асоціація Naldo та комунальне підприємство Stadtwerke Tübingen продають Deutschlandticket з 3 квітня. Усі наявні абонементи Naldo, дорожчі за Deutschlandticket, будуть автоматично конвертовані. Ті, хто не бажає Deutschlandticket, можуть скасувати підписку на Naldo до 15 квітня, листом, факсом або електронною поштою. Ті, хто ще не має підписки на Naldo, можуть подати заявку на Deutschlandticket з 3 квітня на сайті https://tickets.naldo.de або в центрі обслуговування клієнтів Stadtwerke за адресою Eisenhutstraße 6.
Студенти з молодіжним або семестровим квитком Naldo також можуть перейти на Deutschlandticket. Онлайн-форма доступна з 3 квітня за покликанням https://studis-online.naldo.de/. Ті, хто перейдуть, зможуть отримати гроші назад на пропорційній основі за березень і квітень.
Детальну інформацію про Deutschlandticket можна знайти на сайті:
www.swtue.de/d-ticket

tun23032903

www.tuenews.de

Bahnschienen um Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL/ Theresa Melnyk.

001576

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html