Багато видів комах не можна вбивати

У Німеччині багато комах перебувають під суворою або спеціальною охороною. Тому їм не можна завдавати шкоди або вбивати. До видів, що перебувають під особливою охороною, належать, наприклад, усі місцеві бджоли та джмелі, метелики махаон, богомоли та золотисті жуки. Під суворою охороною перебувають бабки, цвіркуни та жуки вусачі дубові. Майже всі види ос також перебувають під особливою охороною і, як правило, їм не можна завдавати шкоди або вбивати.
Штраф за вилов, поранення або вбивство диких бджіл, шершнів, джмелів, ос, жуків, метеликів, а також за пошкодження або знищення місць їх розмноження або відпочинку «без поважних підстав» у Баден-Вюртемберзі становить до 50 000 євро в крайніх випадках. У випадку з тваринами, що перебувають під особливою охороною, передбачено навіть тюремне ув’язнення терміном до 5 років.
Руйнування осиних гнізд, як правило, не дозволяється. Однак є винятки: якщо є обґрунтовані підстави, такі як безпосередня небезпека для людей, домашніх тварин або алергіків. Фахівець повинен визначити, чи можливе переселення осиного гнізда. До таких фахівців належать бджолярі, спеціалісти із боротьби зі шкідниками або місцеві пожежники (але тільки якщо є  безпосередня небезпека). Кожен, хто має питання, може також звернутися до місцевої влади.
Ці заходи покликані сприяти захисту зникаючих видів і збереженню біорізноманіття. Захист комах безпосередньо сприяє охороні природи та збереженню харчового ланцюжка.
Каталог штрафів та супутня інформація:
https://www.bussgeldkatalog.org/tierschutz-insekten/#faq_artenschutz_fuer_insekten
https://www.bussgeldkatalog.org/tierschutz-wespe/
https://www.bussgeldkatalog.org/bienen-toeten/#:~:text=%C2%A7%2039%20Abs.,zu%20verletzen%20oder%20zu%20t%C3%B6ten

tun23091206

www.tuenews.de

In Deuntschland gibt es eine Vielzahl von verschiedenen Insekten. Foto: tünews INTERNATIONAL / Aref Mahfouz

002119

 

 

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html