Ініціатива «Добрий Тюбінген»: Безоплатні екскурсії містом

Православний священник родом із Санкт-Петербурга Олексій Волчков, проводить безоплатні екскурсії містом для біженців з України в рамках своєї ініціативи «Добрий Тюбінген». Наступна екскурсія «Що спільного між Тюбінгеном і Венецією: екскурсія мостами, річками та каналами» відбудеться 15 жовтня о 12:00. Інші екскурсії заплановані на найближчі тижні: «Навіщо Тюбінгену фортеця? Екскурсія Тюбінгенським замком (Schloss Hohentübingen)» проходитиме 29 жовтня о 12:00; у День Реформації, 31 жовтня о 12:00, відбудеться екскурсія «Які церкви є в Тюбінгені?». Місце зустрічі учасників завжди на мосту Neckarbrücke.
Організатор ініціативи, Олексій Волчков, є співробітником Тюбінгенського університету і має ступінь доктора теології. Серед цілей його ініціативи – інтеграція біженців та організація їх культурного дозвілля. Екскурсії проводяться російською мовою. Олексій вітається і прощається з учасниками українською, оскільки відвідує курси української мови в Тюбінгенському університеті.
На своєму Telegram-каналі (https://t.me/TubingerGeist) Волчков також часто публікує огляд культурних подій у Тюбінгені. Там також є додаткова інформація про екскурсії.
Підтримку ініціативі надає благодійна організація «Caritas».
tun23092901

www.tuenews.de

Die Ammer fließt durch die Tübinger Innenstadt. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

000474

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html