Поради мігрантам на ярмарку «Кар’єрні шляхи»

У вівторок, 19 березня, з 9:30 до 13:30 у центрі освіти для дорослих Ройтлінгена (Spendhausstraße 6) відбудеться ярмарок «Кар’єрні шляхи», на якому можна буде отримати інформацію про кар’єрні можливості. Про це повідомляє пресслужба центру зайнятості Ройтлінгена. Захід орієнтований на людей з міграційним походженням. Участь безоплатна і не потребує реєстрації. Відвідувачі також отримають поради щодо оформлення документів та заявок.
На інформаційному ярмарку можна буде отримати інформацію та консультації щодо визнання іноземних кваліфікацій, систему навчання в Німеччині, навчання з неповним робочим днем, можливостей подальшого навчання та підвищення кваліфікації, повернення на ринок праці, можливостей інтеграції, подачі заяв та планування кар’єри, а також щодо послуг Welcome Center Neckar-Alb. Цей центр інформує і підтримує малі та середні компанії, зокрема, у залученні кваліфікованих працівників з-за кордону та їх інтеграції у свою компанію.
elcome Center Neckar-Alb підтримується торгово-промисловою палатою Ройтлінгена та обслуговує райони Ройтлінген, Тюбінген і Золлернальбкрайс.
Ярмарок організовують члени мережі «Кар’єрні шляхи» (Career Paths Network). Окрім агентства з працевлаштування та центру зайнятості Ройтлінгена, в мережу також входить центр освіти для дорослих, торгово-промислові палати, контактний центр для жінок та кар’єри, а також місто та район Ройтлінген.

tun24031103

www.tuenews.de

Die Industrie- und Handelskammer (IHK) in Reutlingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001333

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html