Тюбінген і Кременчук — міста-партнери

Митці з Тюбінгена та українського міста Кременчук зав’язали дружбу 27 років тому під час виставок та театральних проєктів. Тепер два міста офіційно стали партнерами. Відповідну угоду підписали мер Тюбінгена Борис Палмер та мер Кременчука Віталій Малецький. Вона діятиме п’ять років після закінчення російської агресивної війни, повідомляється на сайті міста Тюбінген. На підписання угоди прибула делегація з українського промислового міста.
У Кременчуці проживає близько 215 000 мешканців, що більш ніж удвічі більше, ніж у Тюбінгені. Місто розташоване приблизно за 300 кілометрів на південний схід від Києва і приблизно за 260 кілометрів від лінії фронту. «Інфраструктура міста регулярно стає об’єктом атак», каже Малецький. У місті проживає багато українських біженців.
Зв’язок між двома містами це партнерство солідарності. Таке рішення прийняла муніципальна рада Тюбінгена влітку 2023 року. Тюбінген насамперед хоче допомогти Кременчуку з реконструкцією, зокрема ще однією пожежною машиною та іншими речами на суму близько 120 000 євро. Stadtwerke та театр Lindenhof також зараз підтримують місто, надаючи ще одну пожежну машину та грошову пожертву.
Більше про партнерство солідарності за посиланням:
https://www.tuebingen.de/40480.html#/40504

tun24051406

www.tuenews.de

Beflaggung vor dem Tübinger Regierungspräsidium. Foto: tünews INTERNATIONAL / Martin Klaus.

001206

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html