Перспектива права постійного проживання

Біженці, які добре інтегровані, повинні мати більше шансів залишитися. Це підтвердив прем’єр-міністр Баден-Вюртембергу Вінфрід Кречманн під час візиту до редакції tünews INTERNATIONAL у районному офісі Тюбінгена 16 серпня 2022 року. Біженцям, які тривалий час самі заробляли на життя, слід надати право на постійне проживання. „Про це ми домовилися в коаліції“, – сказав Кречманн. Кожен окремий випадок завжди повинен перевірятись. Згідно з пресрелізом, новий указ для імміграційних органів передбачає, що правова свобода дії Закону про проживання повинна застосовуватись по всій країні на користь постійного права на перебування. Зважаючи на брак кваліфікованих працівників, це також „вінтересах країни“, йдеться в пресрелізі.
Покликання на пресреліз:
https://www.baden-wuerttemberg.de/de/service/presse/pressemitteilung/pid/bleibeperspektive-fuer-gut-integrierte-auslaenderinnen-und-auslaender/

tun22081702

www.tuenews.de

Ministerpräsident Winfried Kretschmann zu Besuch bei der Redaktion von tünews INTERNATIONAL im Landratsamt Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html