Забули проїзний квиток? Це коштує грошей!

Як бути, якщо місячний проїзний лежить вдома на комоді, а контролер в автобусі просить пред’явити його? Або, наприклад, електронний квиток зберігається у вашому мобільному телефоні, але він розрядився і квиток неможливо показати? «Незалежно від того, чи забули наші клієнти свій паперовий квиток чи чіп-картку, чи не можуть показати квиток на мобільному телефоні через розряджену батарею, у цих випадках пасажиру завжди буде видано квиток за підвищеним тарифом у 60 євро. Однак, якщо пасажир може довести, що на момент перевірки у нього був особистий квиток (D-Ticket без naldo-Plus, D-Ticket JugendBW, Semesterticket або подібний), цей тариф буде знижено до 7 євро», — сказала прессекретар транспортної асоціації Naldo, відповідаючи на запитання tünews INTERNATIONAL.
Для того, щоб тариф був зменшений до 7 євро, потрібно надати свій особистий проїзний квиток компанії, яка видала квиток за підвищеним тарифом. Це можна зробити особисто або електронною поштою. «Загалом, наші клієнти повинні завжди перевіряти, чи є у них дійсний квиток, перш ніж почати свою подорож», — каже прессекретар. Очікується, що з січня наступного року з’явиться «огляд контрактів», який показуватиме клієнтам, в які місяці вони користувалися тим чи іншим квитком.
Кожен, хто подорожує на далекі відстані з Deutsche Bahn, заплатить подвійну вартість проїзду, але не менше 60 євро, якщо його спіймають на безквитковому проїзді. Це вважається ухиленням від оплати проїзду. Ухилення від оплати проїзду все ще є кримінальним злочином. Той, хто не в змозі сплатити штраф, може навіть потрапити до в’язниці.

tun23120512

www.tuenews.de

Wer mit Bus und Bahn ohne Ticket fährt, muss mit einer Geldstrafe rechnen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

000870

 

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html