Купуйте квитки знову: автобуси та потяги після квитка за 9 євро

1 вересня квиток вартістю 9 євро залишається в минулому. Тепер знову всі пасажири автобусів і поїздів повинні купувати проїзні квитки перед поїздками. Важливо для біженців з України: повернення до безоплатного користування місцевим транспортом не буде. Асоціація транспортних компаній Німеччини вже заявляла про це в травні.
Для власників KreisBonusCard доступний найдешевший квиток у Тюбінгені: Ви можете купити місячний квиток на TüBus за 15 євро. Крім того, є квитки зі знижкою на 4 разові поїздки. Квиток на 4 поїздки коштує лише 5,20 євро, для дітей – 2,60 євро. Студентський місячний квиток коштує 10 євро (https://www.swtue.de/oepnv/tickets.html)
У Роттенбурзі доступні дванадцять різних ваучерів на денні квитки за півціни та 50-відсоткова знижка на студентські місячні квитки (www.rottenburg.de).
Наступне стосується одноразових поїздок: Tü автобуси у Тюбінгені знову безоплатні щосуботи. Разові квитки на автобус в один кінець можна придбати в торгових автоматах в автобусі або на автобусних зупинках: у міському трафіку вони коштують 2,60 євро. Якщо ви хочете сісти на потяг до Ройтлінгена або Роттенбурга, ви платите 3,80 євро за дві зони з квитком транспортної асоціації Naldo. Також, доступні денні квитки (4,60 євро в Тюбінгені, 6,40 євро в тарифі Naldo за дві зони). До чотирьох дітей віком до шести років можуть подорожувати з дорослим безоплатно. Для дітей до 14 років в мережі Naldo діє спеціальний дитячий тариф. З 15 років Ви вважаєтесь дорослим у Naldo та купуєте відповідні квитки (www.naldo.de).

tun22082901

www.tuenews.de

Wer mit Bus und Bahn ohne Ticket fährt, muss mit einer Geldstrafe rechnen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html