Контактні дані служб невідкладної медичної допомоги

Багато лікарських кабінетів мають обмежені години роботи. Однак невідкладні медичні випадки часто трапляються у вихідні, святкові дні або в неробочий час. У випадках, що загрожують життю, слід дзвонити на номер екстреної допомоги 112. Однак багато відділень невідкладної допомоги перевантажені. Для гострих випадків захворювань, які не становлять загрози для життя, доступна чергова служба швидкої медичної та педіатричної допомоги. До неї можна звернутися по всій Німеччині вдень і вночі за номером 116117. Чергова служба надасть інформацію про те, як діяти далі, і скерує вас до лікаря в екстрених випадках.
Існує також служба невідкладної стоматологічної допомоги для гострих стоматологічних скарг. Онлайн-пошук служб невідкладної стоматологічної допомоги в Баден-Вюртемберзі доступний на сайті Асоціації лікарів державного медичного страхування:
https://www.kzvbw.de/patienten/zahnarzt-notdienst/
Також можна зателефонувати за номером 01801 116. Слід зазначити, що кожна федеральна земля має свій номер і функцію пошуку.
евідкладні медичні стани часто вимагають швидкого лікування за допомогою ліків. Для цього існує аптечна служба швидкої допомоги. Також є різні онлайн-платформи, які надають інформацію про регіональні години роботи аптек, наприклад, Aponet:
https://www.aponet.de/apotheke/notdienstsuche/T%C3%BCbingen/%20/5
Крім того, аптеки часто вивішують на дверях список з адресами аптек, де вказано по днях тижня, яка аптека є черговою та працює в неробочий час.
Інші номери екстрених служб можна знайти тут:
https://im.baden-wuerttemberg.de/de/sicherheit/wichtige-rufnummern-fuer-den-notfall/

tun23111006

www.tuenews.de

Apotheke. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

001759

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html