Пропозиції для малозабезпечених сімей

У Тюбінгені існує багато пропозицій допомоги для малозабезпечених сімей. Однак не всі служби підтримки добре відомі. 20-сторінкова брошура від міста Тюбінген покликана змінити цю ситуацію. Це путівник з пропозиціями допомоги та послуг для дітей будь-якого віку та молоді. Він містить адреси, номери телефонів та інформацію про години роботи служб підтримки. Брошуру можна отримати в електронному або друкованому вигляді, наприклад, у консультаційних центрах, ратуші Тюбінгена або у відділі соціальних послуг на Derendinger Straße.
Як діти в дитячому садку або в школі отримують безоплатні обіди? Хто не повинен платити за відвідування дитячого садка? Чи існує (безоплатне) репетиторство та догляд за дітьми під час канікул? Що пропонує KreisBonusCard junior або extra ?
Де можна подати заяву на отримання допомоги? Хто продає одяг та продукти харчування за низькими цінами? Де люди, які шукають поради, можуть отримати консультацію та допомогу у вирішенні всіх проблем і турбот, у тому числі фінансових, таких як борги? Чи існує допомога для одиноких батьків? Чи є наставники для батьків з міграційним минулим? Хто пропонує різноманітні вживані речі безоплатно?
Чи існують спеціальні місця зустрічей для молоді в районах? І останнє, але не менш важливе: чи є місце, куди можна відвести дитину або молодших братів чи сестер, щоб погратися і випити чашечку кави або чаю взимку? Відповідь — так.
Брошура «Допомога та послуги для малозабезпечених сімей» також містить відповіді на багато інших питань.
Посилання на брошуру:
https://www.tuebingen.de/Dateien/Broschuere_DINA5_HilfenAngeboteFuerfamilienMitWenigGeld_2023_I_mL.pdf
Ще більше пропозицій допомоги можна знайти на сторінці
www.buefa-tue.de/Netzwerk_TAPs
та в інтернет-базі даних www.werhilftweiter.de

tun23111003

www.tuenews.de

Der Fachbereich Soziales der Stadt Tübingen ist ab Oktober 2021 in der Derendinger Straße 50, 72072 Tübingen zu finden. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.

000820

 

 

 

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html