Допомога оплати рахунків за електроенергію

Витрати на електроенергію надзвичайно зросли. Ті, хто мало заробляє і не має заощаджень, можуть претендувати на допомогу. Залежно від особистої ситуації, відповідальними за цю допомогу є соціальні відділи міста Тюбінген або центр зайнятості. Детальну інформацію можна знайти за пошуковим терміном «підвищення витрат на опалення» на сторінках www.kreis-tuebingen.de, www.tuebingen.de та www.jobcenter-tuebingen.de
Заяву про призначення допомоги необхідно подати в тому місяці, у якому потрібно сплатити заборгованість за опалення. Якщо цього не зробити, то можна подати заявку на позику в компетентному відділі соціального захисту для сплати боргу за електроенергію. Залежно від місця проживання, за заявників, які отримують соціальну допомогу, відповідають відділи соціального забезпечення міста Тюбінген. Усі, хто отримує допомогу від центру зайнятості, мають подавати заяву туди.
Заявки на базову підтримку та допомогу на прожитковий мінімум також можна знайти на сайті www.service-bw.de під пошуковим терміном «допомога на проживання» або «базова допомога на прожитковий мінімум».
Оголошення районного офісу Тюбінгена:
https://www.kreis-tuebingen.de/heizkosten.html

tun23010401

www.tuenews.de

Landratsamt Tübingen. Foto: tünews INTERNATIONAL / Mostafa Elyasian.
001664

TÜNEWS INTERNATIONAL

Related posts

Contact Us

Magazine Html